Meksikansk kylling salat med vårrul chips

ingredienser:                                           Vanskelighetsgrad:  Lett                                    Pris: over 100

1/4 annannas

1 gulerot

1 boks mais

1 kylling

1 tomat

1 valgfri salat jeg gikk for isberg salat

1 pak rømme 

1 pak tako krydder

1 gul paprika

2 vårrul papir med sesamfrø

først ligger jeg vår rull papirene i vann til de er blitt myke. Samtidig så tar jeg og steker kyllingen som anvist på pakken i 

steke ovnen. Så danderer jeg salaten pent på et stor fat og tar hele boksen med mais over.

også skreller jeg guleroten og kutter den i noen lange og noen korte striper. Så deler jeg opp

paprikaen og tomaten i skiver og fjerner frøene på paprikaen.

Rømmen røres inn med 2 ss taco krydder. Å lar den stå kaldt til det er klart for servering.

Hvis man ikke har ferdig kylling så kan man strø taco krydder på den sammen med smør også steke den i ovnen i 30-50 min.

Så lar jeg vannet renne av vår rull papiret også steker jeg det i noen minutter på hver side,På høy varme.

 Her har jeg først delt opp dem i 4 biter slik at det skal bli enklere å spise vår rull chips.

Som godt kan spises aleine eller sammen med chilli saus.

Etter at de har fått rent av seg litt fett er det bare å spise.

Velbekomme

2 kommentarer

sisselgu

12.09.2017 kl.14:10

Må jeg prøve :)

Tar du turen innom meg og leser dagens innlegg jeg tar utfordringen fra Frodith .

Valgte meg ett bilde og skrev dikt til .

Ha en flott dag :)

Fra Sissel

Victoria Larsen

12.09.2017 kl.15:08

Så spennende! Ser helt nydelig ut og delikat :-)

Skriv en ny kommentar

hits